Superr Girll


Contest '' Cantik Bertudung " by Farina Hunny
Monday, April 9 | 5:41 AM | 0 Words
Photobucket

http://1.bp.blogspot.com/-Q42wBMjCibQ/T3Pm1Qok1LI/AAAAAAAABI0/c0GazbB16HM/s1600/banner.jpg


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
- atau mabye akan dipanjangkan -



Aku tak bukan nya pakar ber-hanatajima so aku hentam jela



Tag kepada si cantik-cantik :

Sharifah Nur Atika
Niena Domo
Siti Hajar Shafinaz

Thats All Thanks .

-Past-